{message}
{message}

Mijn Diensten

Dressuurinstructie

Dressuurinstructie van B t/m Grand Prix in Overijssel, ik help je graag verder naar het hoogst haalbare dressuurniveau voor jou en je paard of pony.

Zoek je dressuurinstructie?

Dressuur instructie

Op elk niveau Bij mij kan je terecht ongeacht welk niveau je rijdt. Ik besteed in mijn lesgeven heel veel aandacht aan de basis. Goed dressuur rijden begint wat mij betreft bij de basis.

Wat kan je verwachten?

Individuele benadering Een persoonlijke benadering vind ik heel belangrijk. Tijdens mijn dressuur instructie pak ik de individuele problemen aan.

Individuele benadering

Hoe moet ik dat zien? We bespreken elke les je voortgang en de zaken waar je tegenaan loopt. Daarnaast kunnen er zaken zijn die mij opvallen en die we onderhanden gaan nemen tijden de dressuur instructie lessen.

Waarom je dressuur instructie van mij zou willen

Basis, basis, basis
Alles staat of valt bij de basis in de dressuur. Bijvoorbeeld: Als je alle "kunstjes" goed kan maar je aanleuning laat te wensen over, zal je best een winstpunt kunnen halen, maar uiteindelijk zal het lastig worden om hele hoge percentages te rijden.

Meer weten?

Wil je wat meer over mij weten en/of de diensten die ik aanbied? Contact

Aandacht voor houding en zit

Naast dat de basis de rode draad is tijdens mijn dressuurinstructie en daarom besteed ik ook heel veel aandacht aan de houding en zit van mijn lesklanten. Ik maak gebruik van verschillende methode om houding en zit te verbeteren. Contact opnemen